Het perfecte accent op uw natuurlijk schoonheid.

Permanente make-up is er voor iedereen die er op alle momenten van de dag (en nacht) verzorgd uit wil zien en weinig tijd of moeite heeft om zich op te maken.

Ook als u allergisch bent voor gewone make-up, is permanente make-up voor u de oplossing. Perfect onder alle omstandigheden dus ook met sporten of in de sauna en met zwemmen. Uw permanente make-up blijft altijd op z’n plaats en loopt niet meer uit.

Permanente make-up kan worden toegepast op wenkbrauwen, lippen of oogleden. Om deze te accentueren en/of te corrigeren. Welke drie tot vijf jaar blijven zitten en vaak zelfs nog langer! Het is geen overbodige luxe, permanente make-up biedt je veel comfort en wordt door veel mensen als onmisbaar beschouwd!

Lipcontour
Een lipcontour kan lippen verfraaien voor mensen die smalle of ongelijke lippen hebben of geen duidelijke lipcontour meer hebben. Door middel van permanente make-up krijgt u een mooie strakke liplijn en een vol gevormde mond in uw eigen natuurlijke lipkleur.
Door corrigerend te werken met een lipcontour worden uw lippen voller en krijgt u een jongere uitstraling.

Wenkbrauwen
De wenkbrauwhaartjes kunnen worden gepigmenteerd volgens de shadowmethode, wat een heel zacht beeld van de wenkbrauwen geeft. De stand van de wenkbrauwen wordt gecorrigeerd als deze zijn gaan hangen waardoor uw oogopslag jonger wordt. Ook kan gekozen worden voor de hairstroke techniek. De meest natuurlijke methode. Hierbij worden fijne haartjes gepigmenteerd.

Ogen
Door het aanbrengen van een eyeliner worden uw ogen geaccentueerd. Waardoor ze groter en sprekender lijken, uw wimperimplant voller en uw oogopslag jonger door corrigerend te werken. De dikte van de eyeliner wordt samen met de client bepaald.

De salon is na grondige inspectie van de GGD trotse bezitter van een officiele vergunning voor het aanbrengen van permanente make up. Door deze vergunning kunt u er dus verzekerd van zijn dat de permanente make up in de salon vakkundig en hygienisch gezet word door een uitsluitend gecertificeerd permanent make up specialiste.