GentleWaves – Skinfitness voor het gelaat

De huid verandert naarmate men ouder wordt. Onder invloed van de zon, luchtverontreiniging, roken, alcohol, hormonen en stress wordt de huid minder elastisch en dunner. Dit komt enerzijds door de aanwezigheid van de MMP enzymen die collageen afbreken (collagenese) en anderzijds door de vertraagde werking van de collageenproducerende cellen (fibroblasten). Gentle Waves is de enige die beide problemen aanpakt!

Veelvuldige blootstelling aan zonlicht geeft dus versnelde afbraak van elastine in de huid en eerdere en meer uitgebreide rimpelvorming. De veerkracht wordt minder en verslapping is het gevolg. GentleWaves werkt ongeveer op dezelfde manier als fotosynthese bij planten. Zonlicht wordt omgezet in onder andere energie voor de groei van de plant. Het licht van GentleWaves wordt opgenomen door de mitochondrieen van de fibroblasten. Met andere woorden: de batterij van onze celvernieuwing wordt weer opgeladen.

Kortom: GentleWaves werkt op 2 niveau’s
1. Opbouw van nieuw collageen en elastine
2. Voorkoming/uitstel van afbraak van het bestaande collageen en elastine.

Wat kunt u verwachten?

–        Verbetering van de huidconditie en huidstructuur.
–        Verfijning van de poriën.
–        Vermindering van fijne lijntjes en rimpels
–        Betere elasticiteit
–        Frissere uitstraling
–        Vermindering van de roodheid, couperose, rosacea, littekens en pigmentatie
–        Repareert en verstevigt de huid door nieuwe lagen collageen op te bouwen en de afbraak te onderdrukken

Een behandeling duurt in zijn totaal ongeveer 20 minuten, je voelt er absoluut niks van. Twee behandelingen per week, gedurende een maand zijn nodig om de huid weer in topvorm te krijgen en ervoor te zorgen dat de huid er weer gezond en stralend uit gaat zien. Binnen enkele weken is het resultaat te zien en te voelen – de huid wordt gladder en zachter. Zelfs na de laatste behandeling zal het effect van de behandeling doorwerken en blijft de huid zich verbeteren. Om het effect te behouden zijn onderhoudsbehandelingen noodzakelijk. GentleWaves is bovendien het eerste en enige FDA goedgekeurde LED systeem ter wereld voor de behandeling van rimpels.