Beauty Extra

Beauty Extra
ANG Cosmetics
Met de beautyboosters van A/N/G Cosmetics voeden we je huid met de beste, puurste en actieve ingrediënten! Ze bevatten veel collageen en hyaluronzuur, zijn vrij van parabenen, parfum en dierproefvrij. Ze geven jouw net die extra boost, fijne lijntjes verminderen, je huid wordt voller, steviger en die mooie glow krijg je cadeau!

Lift up eye treatment
De oogsheets van Lift Up Eye Treatment hebben een drievoudige collageen werking van huid eigen collageenvezels, oplosbare collageen moleculen en collageen peptiden.
• De collageen verminderd fijne lijntjes en droogte rimpeltjes.
• Vernieuwd en verzacht de huid met een verfrissende boost.
• Zeer goed tegen vermoeid uitziende ogen.
• Verstevigd en bevorderd de elasticiteit van de huid.
• Na slechts 20 minuten is er instant resultaat.
• Na de behandeling kan direct make-up worden aangebracht.
Lift up face treatment
Direct een stevige, gerevitaliseerde en gehydrateerde huid in slechts 15 minuten!
Het product is zeer makkelijk in gebruik en blijft bovendien goed zitten na het aanbrengen. Ondertussen is het mogelijk om iets anders te doen, maar ook gewoon aan te brengen om daarna even heerlijk te ontspannen. Na slechts 15 minuten is er instant resultaat.
Gebruiksadvies
1. Maak de verpakking open en haal het masker samen met het mesh eruit en vouw open.
2. Gebruik de mesh om het masker op uw gereinigd gezicht te plaatsen.
3. Verwijder voorzichtig de mesh van boven naar beneden op uw gezicht.
4. Laat het masker 15 minuten op uw gezicht inwerken en klop vervolgens de resterende vloeistof met uw vingertoppen in uw huid
Lift Up Serum Spray
Instant Glow, Hydration & Collagen Boost
Een drukke lifestyle laat zichtbare tekenen achter op de huid. De huid wordt vaal, droger en rimpeltjes worden meer zichtbaar. Collageen is een belangrijke lichaamseigen stof die de huid soepel en stevig houdt. De aanmaak hiervan neemt helaas met de jaren af. Met de nieuwe Lift Up Serum Spray word de huid soepel, steviger, rimpeltjes verminderen en krijg je een mooie glow. Klinisch bewezen: Na 4 wkn tweemaal daags gebruik zijn lijntjes en rimpeltjes zichtbaar verminderd, de huid voelt zachter, soepel en is weer goed gehydrateerd. Dermatologisch bewezen, na 4wkn tweemaal daags gebruik is de huidtextuur verfijnder en gelijkmatiger. De huid krijg haar natuurlijke glans en frisse tint weer terug.
Producten van A/N/G Cosmetics versterken de natuurlijke huidbalans, hydrateren intens en stimuleren de celfuncties voor een huid die er weer fris, gezond en jeugdig uitziet. En om dat te bereiken verdient je huid alleen de beste actieve en skin nurturing ingrediënten. Omdat puurheid hoog in het vaandel staat bij ons, zijn deze producten ook nog eens hoog geconcentreerd, parfumvrij, zonder overbodige vulmiddelen en zo veel mogelijk op basis van natuurlijke ingrediënten.
Go for that magic glow!
• Gebruiksadvies
Lift Up Serum Spray kan ‘s morgens en ‘s avonds gebruikt worden als eerste of laatste stap in de huidverzorging. Maar ook tussendoor, bijvoorbeeld na het sporten, een yogales of gewoon als opfrisser tijdens een 4 o’clock dip. De spray kan gewoon over make-up heen gebruikt worden. Lift Up Serum Spray trekt snel in en geeft een mooi glansje. Gebruik 3 spraytjes rechtstreeks op de huid van gezicht, hals en decolleté en klop snel even in met de vingertoppen.
Na 4 weken tweemaal daags gebruik van Lift Up Serum Spray zijn lijntjes en rimpeltjes zichtbaar verminderd, de huid is weer gezond en goed gehydrateerd en voelt zachter en soepeler aan.
Dermatologisch bewezen resultaten.

Quanis Dermafiller is een uniek, innovatief, veilig en eenvoudige behandeling voor kraaienpootjes, wallen, droogte lijntjes en een dunne huid zonder enige bijwerking. Deze nieuwe methode kent geen downtime, is pijnloos en is een veilige en eenvoudige manier om je huid te verjongen. Via de unieke Quanis Dermafiller technologie wordt direct in het stratum corneum, hyaluronzuur ingesluisd.

Natuurlijke huidcomponent

Wetenschappelijk gesproken is hyaluronzuur een glycosaminoglycans, een type molecuul dat deels uit suikers bestaat. Hyaluronzuur is een natuurlijke structurele component van de huid en is te vinden in ons eigen lichaam. Hyaluronzuur is in staat vocht vast te houden. Dat is belangrijk met het oog op ouder worden omdat een van de belangrijkste eigenschappen van een jeugdige huid het vochtgehalte is. Onze huid verliest naarmate we ouder worden vocht, waardoor ze minder stevig en flexibel blijft.

Herstel vochtbalans

Quanis Dermafiller is opgebouwd uit gekristalliseerd hyaluronzuur in de vorm van microscopisch kleine puntjes. De grootte van de puntjes is 200 of 300 micron, wat penetratie in en opname door de huid aanzienlijk comfortabeler, makkelijker en effectiever maakt. Hyaluronzuur in zijn natuurlijke vorm, heeft een grote moleculaire structuur waardoor het insluizen in de huid zeer moeilijk tot stand komt. Quanis Dermafiller bevat oplosbare micro kristallen opgebouwd uit hyaluronzuur. Deze penetreren gemakkelijk in de huid, lossen op en zorgen vervolgens voor een optimale werking. De hyaluronzuur micro kristallen zorgen in de huid voor het herstel van de vochtbalans waardoor de fijne rimpels die zijn ontstaan door uitdroging, van binnen uit weer worden opgevuld en geeft het de huid zijn elasticiteit terug.

Samenstelling 

Quanis Dermafiller bevat niet alleen hyaluronzuur, maar ook collageen en vitamine-C. Quanis Dermfiller bevat alleen natuurlijke stoffen en geen geur- en kleurstoffen, conserveringsmiddelen of alcohol en is niet getest op dieren.

Geschikt voor verjonging en verbetering van de huid

In de classificatie van rimpels is er een onderscheid te maken tussen dynamische rimpels, veroorzaakt door spiercontracties en niet-dynamische rimpels die hoofdzakelijk te wijten zijn aan het verlies van huidkwaliteit en huidspanning. Quanis Dermafiller is geschikt voor de meeste gradaties van rimpels en elk huidtype en heeft een zeer natuurlijk resultaat. Zowel voor mannen als voor vrouwen.

Indicaties

Met name de kwetsbare huid rondom de ogen zorgt voor de volgende mogelijke cosmetische indicaties:

  • Kraaienpootjes
  • Droogtelijnen & rimpels
  • Te dunne huid
  • Donkere kringen

Na minimaal 1 behandeling  (afhankelijk van de mate van de rimpel) met Quanis Dermafiller Professional in de salon kan het behaalde resultaat door thuisgebruik met Quanis Dermafiller behouden blijven.

Quanis Melting Essence Mask

Quanis Melting Essence Mask bestaat voor 100% uit essence gel en bevat geen non-woven materialen waardoor het zich onderscheidt van alle andere traditionele gezichtsmaskers. Het, ultradunne, transparante masker smelt zodra het in aanraking komt met stoom en zorgt ervoor dat door  opwarming de poriën zich openen en de doorbloeding van de huid wordt gestimuleerd. De werkzame en verzorgende bestanddelen van het masker worden zo beter opgenomen dan bij reguliere maskers. Op een doeltreffende wijze wordt de elasticiteit en de stevigheid van de huid verbeterd en krijgt deze een instant glow! De quickfix voor een vermoeide of doffe huid.

Multiplier Effect

Voor de behandeling wordt gebruik gemaakt van het Quanis CO2 serum. De koolstofdioxide zorgt voor extra bloedtoevoer en zuurstof naar het behandelde gebied en stimuleert zo de productie van elastine en collageen. Er vindt een beter herstel plaats van de droge huid, pigmentatie, acné en sproeten.

Samenstelling

Sodium Hyaluronate oftewel hyaluronzuur;
Deze lichaamseigen stof heeft als eigenschap om vocht vast te houden; er wordt zelfs van uitgegaan dat het vocht beter vasthoudt dan welke natuurlijke of synthetische polymeer dan ook. Een gram hyaluronzuur kan tot wel zes liter water vasthouden wat daardoor zorgt voor optimale hydratatie en bloedcirculatie van de huid.
Scutellaria Baicalensis Wortel Extract;
De Scutellaria Baicalensis is familie van de muntplant en groeit in China en Rusland. Het kruid wordt traditioneel al eeuwenlang gebruikt voor de verzorging van de huid. Het is een antiallergeen, werkt ontstekingsremmend en heeft antibacteriële eigenschappen.
Magnesium Ascorbyl Phosphate ofwel vitamine C;
Dit ingrediënt zorgt voor vermindering van oneffenheden als pigmentatie.
Citrus Aurantium Tachibana Peel Extract, met andere woorden de schil van sinaasappel;
Het extract heeft een mild peelende werking.
Astaxanthine;
Beschermt tegen beschadiging door UV-straling.
Niacinamide;
Zorgt voor de aanmaak van zogenaamde ceramiden en vrije vetzuren; deze stoffen versterken de barrièrefunctie van de huid. Hierdoor verliest de huid minder vocht en is het beter bestand tegen invloeden van buitenaf. Doordat Niacinamide licht exfolieert vermindert de kans op het krijgen van schilfertjes. Bij regelmatig gebruik wordt de huid gladder en stralender en zullen fijne droogte lijntjes minder opvallen.
Adenosine Gist;
Heeft huidverjongende eigenschappen.